Vår senaste månad


Jag gjorde en julgranskalender till jobbet där klassen fyllde granen med egenmålade julkulor och sen fick de nöta mattekluringar hela december.
Vår lilla toka firade Lucia på förskolan ute en frostbiten kväll. Sjuk var hon olägligt nog också - hostan satte sig rejält. Matis husmorskur gjord av socker och lök och honungsvatten var den bästa medicinen. Läkaren ansåg att hostmedicin var bortkastade pengar kort sagt. Tack och bock och av med hatten till den något stressade läkaren.

Vi tog färjan över till Polen för att fira efterskottsjul. Emil i Lönneberga gick om och om igen i bilen under bilresan. Hur bilresan hade gått utan Emil? Pest, kolera och en oändlig pina tror jag.
Amelia åkte shoppingcenterskarusell. Nöjd tjej! "Till" sa hon och ville åka igen och igen.
På nyår fick vi till ett foto av oss tre tillsammans. Nyår spenderade vi också i Polen, i Szklarska Poręba. Ingen snö men med gott umgänge.
Den yngsta i gänget var kvällens drottning och fick alla i dansstämning, då hon hämtade upp en efter en till dansgolvet tills alla var där i en ring runt henne.
På avresedagen hem till Sverige, jobb och förskola kom så den efterlängtade snön. 
I Sverige kom dock snön och kylan med besked. Ett enormt snösjok hängde ner från altanens tak. Det tog Mati ner innan det föll över någon.

Vi lade krut på att renovera upp vårt kontor, vilket inte är färdigt än men golv, tapet och färgval känns toppen redan nu. Så lugnande, rogivande och harmoniskt känns det.

Kommentera här: