sista dagen ...

Sista dagen av min långledighet, den här dagen har börjat mycket bättre än gårdagen. Vet inte riktigt varför dock men igår var ingen bra dag. Låg i soffan och tårarna bara rann, visste inte varför och det kändes jobbigt, fruktansvärt jobbigt. Jag tyckte synd om pojken också som inte förstod varför jag låg och grät, försökte istället gömma tårarna för honom i kudden. Gick väl sådär måste jag väl säga, han gick till jobbet på eftermiddagen och jag fick spendera kvällen ensam, tog mig ut på stan och gick till biblioteket och lånade lite böcker. Kände mig bättre efter att ha inandats lite frisk luft och på kvällen satt jag och pratade både med mamma och SysterYster och efteråt kändes det mycket, mycket bättre och när pojken kom hem från jobbet kände jag mig glad igen. Och idag känner jag mig som mitt vanliga jag igen dock med en fastklistrad irritation i huvudet som verkligen inte går att få bort... Men den kan jag leva med ett tag iallafall.

Ska tapetsera om hemma också - någongång, när Strömstadsbyggen har tid, både köket och vardagsrummet ska bli upprustade. Vi har ju inte bestämt några färger än men efter att ha bläddrat i katalogen så har vi sett några färger vi är mer intresserade av än andra. Köket blir med allra säkerhet i en vit nyans medan vardagsrummet troligen kommer att bli rött eller möjligtvis mörkt lila, men vi får se. Lång tid kvar och gott om tid att bestämma sig på.

Ska förbi Veromoda sen när jag har gjort mig klar, köpte en snygg stickad mössa där när vi var i Uddevalla i söndags och när jag kom hem såg jag att det var ett hål den (kanske inte riktigt sanningen men den duger nog för att få en ny). Senare ska jag och pojken åka till R och M för en fika eller så, dem har precis kommit hem efter en trip till Stockholm (längtar efter att åka till huvudstaden igen - min favorit) så vi får se vad dem har på hjärtat idag.