Glass i sängen.

Dagen har varit lång, ruggigt lång men den känns mycket lättare nu när jag sitter hemma i min säng och njuter av glassen jag köpte häromdagen med film på tvn och datorn framför mig, en perfekt hemmakväll.

Sällskapsresan rullar på tvn bredvid mig, en svensk klassiker som lättar upp höstmörkret och det kalla vädret utomhus. Skulle också bra gärna vilja åka utomlands snart, men hos mig är det mycket snack och liten verkstad när det gäller att hitta på och ta mig för någonting. Turkiet är inbokat i juni, den resan är redan betalad så det är bara att samla ihop lite extra pengar och sätta sig på flyget och njuta två hela veckor. Njuta, njuta, njuta...

Nu får jag njuta(?) av den svenska hösten och vintern så gott det går istället, gärna inomhus en kall kväll som den här. Ska ta tillvara på tillvaron kommande vecka, då har jag fler lediga dagar och mer tid till att bara vara och ut och promenera Strömstads gator.

Inget matnyttigt verkar komma ur detta inlägg men det är så ibland, tankarna är på vift och huvudet står mer eller mindre still. Ikväll ska jag sova tidigt och öppna butiken imorgon, efter imorgon är det bara en ynka dag kvar på min "never ending" arbetsvecka. Som jag längtar!!