Upptagen.

Imorgon är det lördag och helg, så även för mig. Längtar och räknar ner timmarna tills jag blir fri. Fri i två dagar. Ska blir skönt, har lust att bara ta det lugnt och vila upp mig eftersom jag har en annalkande huvudvärk. Känns riktigt tungt och huvudet spänner vid tinningarna. Ikväll blir det i alla fall vila, imorgon får jag se. När jag brukar säga att jag ska ta det lugnt och vila brukar jag bli så rastlös att jag skulle kunna göra vad som helst bara det blir lite liv i luckan. Kanske ska köra på en annan metod den här helgen då? Säga att jag ska ut och festa, ut och shoppa som en galning och kanske ta en sväng i bilen, då blir det nog andra bullar... Alltså lugnt...

Värt ett försök.. Så i helgen ska jag tvätta (på riktigt), ut och shoppa som en galning, festa totalt på lördagskvällen och på söndag ska jag färga håret (det vill jag faktiskt göra på riktigt) och laga en riktigt god söndagsmiddag samt ta en biltur någonstans i Sveriges avlånga land... Ni hör, jag är totalt uppbokad i helgen.

Nu tillbaka in från rasten. 3timmar och 45minuter kvar till min sprängfyllda helgskalender. Hoppas bara att huvudvärken försvinner!