En solbrändkropp och ett kvavt hem

Det är riktig högsommar värme med kvav och riktig lite bra och uppfriskande luft ute, egentligen ska man inte klaga för det är hit man längtar varje vinter och vår, nu är värmen här och jag hoppas innerligt att den stannar kvar resten av sommaren så att vi kan längta till vintern, snön och lite kyla istället.

Här i lägenheten behöver vi faktiskt lite kyla eller i alla fall en fläkt som bidrar til lite god luft att andas. Klockan är runt halv elva och den stilla luften ger ingen ro att få en god natts sömn, trots att alla fönster är öppna till max plus en öppen balkongdörr. Värmen står still, orkar inte sova eller sitta och titta på tv, det är omöjligt. Istället sitter jag på golvet, klädd i lite kläder (de kläder jag har skyddar bara min sönderbrända rygg och rumpan), på golvet är det bästa stället att vara på just nu. Kanske ska jag bara ta och sova här, rätt upp och ner? Ölen som står bredvid mig svalkar också, trots att händerna är helt uppsvullna... Måste skriva ner mina åkommor till eftervärlden, för idag och igår för den delen har jag inte kunnat äta nästan någonting under hela dagarna, känns mysko. Jag är verkligen inte den som tackar nej till mat, men det har inte gått att få i någonting. Kan det bero på solen, tro? Senaste gången jag kände av denna sång i magen var veckorna innan studenten för ett par år sedan. Tur att det inte återkommer oftare, får väl tänka lite positivt också... 

Har idag varit och hälsat på kusin L, det var fruktansvärt längesen vi sågs. Hoppas på något sätt att det bli oftare, det får vi se om det blir eller inte, vi är ju trots allt jämngamla så det hade inte varit helt fel.

Imorgon blir det jobb och resten av veckan med för den delen, det är min jobbhelg så det lär bli fullt ös. Om bara solen kan gå ner lite till så kanske jag kan få några timmars välbehövlig sömn så att veckostarten blir en lyckad sådan.