Braksuccé?

Nyss hemkommen från jobbet och en sväng förbi Nordby och Max hamburgerrestaurang, Max öppnar ju inte egentligen inte förrän imorgon liksom alla andra nya butiker som blivit inhysta men i och med att de smygöppnade och gav ut VIP-biljetter på jobbet så kunde jag inte motstå att ta en sväng förbi nybygget dels för en sneekpeek och dels för gratis middag, campingen hade även de fått X antal VIP-biljetter vilket gjorde att hela gänget for dit tillsammans. På restaurangen bjöds det på champagne till de vuxna och pommac för minstingarna (detta gänget tillhörde jag - minstingarna). Ställde oss i kö och inväntade våra menyer, 8st Originalhamburgare med menyer. Tog inte lång tid innan vi satte oss till bords och åt och drack gott, till menyerna tilldelades olika sorters dressingar. Många och goda, var väl det minsta man kan säga. Gratis är verkligen gott, med trevligt sällskap blev det ännu bättre. Barnen fick tag på ballonger och lekte med, en sprack men det gjorde inte mycket, hon hann inte ens bli ledsen förrän hon hade fått en ny i handen.

Imorgon invigs det nya centret med pompa och ståt och jag kan inte i min vildaste fantasi tro att det inte blir något annat än en braksuccé. Vitt och stilrent, med en massa nya butiker med stor kundkrets i Sverige, troligen även i Norge. Öppningen sker 12 och stängningen blir 24, öppningsdagen - kan väl locka många eller vad tros? Jag kommer inte åka dit förrän M slutar jobbet vid 22, perfekt för oss. Ska kolla efter tv och skor, finns det någon tv i bra storlek i rätt prisklass kanske vi slår till. Byta tjock-tv till platt-tv? Imorgon kväll kanske vi är några i mängden? Om vi hoppas riktigt mycket så kanske det blir lite mer folktomt vid det klockslaget, skulle vara mycket trevligt. Hatar trängsel nämligen.

Hittade förresten ett par snygga Reebok skor på Sportshopen när vi gick och strosade förut, men de fanns inte i min storlek tyvärr, annars hade jag nog slagit till. Dessvärre, dessvärre... Men snygga var de, svarta och lila!