Måskompisar

Bara några fjuttiga arbetsdagar kvar innan jag säger adjö till hotelljobbet och återseende på mitt förra sommarjobb i köket på campingen, men först inte att förglömma ska jag ta vägen upp till Karlstad och fira min Thea som jubilerar (20år), tar studenten och hon ska även klä upp sig och bli en liten prinsessa i mina ögon och ge sig iväg på den stora balen (kanske hittar hon sin prins - som i de gamla sagorna) och jag ska inte vara sent efter med kamera och memorera tjejens dagar... Violan, Emma och Hätta - känn er inte säkra för snart kommer jag igen...

Solens strålar har förvandlat mitt vanligtvis blekvita skinn till en kokt kräftas, röd som attan... och solen är underbar just nu men (missförstå mig inte nu) jag hoppas den snart går ner i temperatur. Att stå och städa hotellrum i gassande värme är frustrerande och värre blir väl när jag ska stå i köket en hel sommar med fritös och stekbord i full gång... Svetten kommer att fortsätta rinna!

Lite nyheter: Vi har fått nattgäster (eller tidig morgon), 4.30 vaknar vi upp av att måsarna stampar runt på taket, klafs, klafs, låter det och dem vill verkligen inte ge sig av utan går runt ett bra tag. I morse prövade vi till och med att gunga innifrån på vagnen för att dem skulle gå (flyga) men icke... det enda jag tänkte på var att jag inte ville få mina nytvättade kläder nedsprutade av måsskit. Vi får se vad som händer imorgonbitti, kanske kommer våra gäster tillbaka men då får vi försöka tänka ut någon fågelskrämma vi får sätta upp på taket, hmm.. kanske i antennen som ändå itne fungerar.