score

Då börjar Karlstadsvistelsen lida mot sitt slut men än har jag saker kvar att göra, först och främst blir det lunch eller fivk med världens bästa Viola, hennes karl och förhoppningsvis min egen karl (om jag får upp honom ur sängen vill säga). Vi var ute igår med SysterYster och hennes kompis,skulle egentligen gå ut med Thea och Hättrie men jag gick ut tidigare med Syster för att få stämpel in på Arena (pengabrist) men kön var ofattbart lång så vi drog oss bortåt mot Score istället och hade en riktigt lugn och fin kväll med cider och öl och bra sällskap (synd att vi inte sågs Hättrie och Thea). Var riktigt nöjd med kvällen och tog 1.30 bussen hem, sedan blev det sen sänggång vid 4-tiden. En fin kväll som helhet. Ska göra detta igen men då boka ett biljardbord eller en bowlingbana och ha en riktigt rolig kväll.

Ikväll blir det en lugn och fin hemmakväll med mamsi och resten av familjen, kanske med nachos och en film. Mysigt och attraktivt. Vill bara ta det lugnt idag. Har blivit så mycket hit och dit flängande här i Karlstad bara för att jag vill göra och hinna med så mycket som möjligt på kort tid. Åland, Utgång i Karlstad, Mormor, Hättrie, Thea, Familjen, Viola, Emma (synd att du inte kunde) och så går det vidare. Skulle ha velat träffat morfar också men än så länge finns det ju tid kvar så vi får se om jag hinner upp till Sunne för en träff med honom med...

Sitter nu och tittar på Criminal Minds på youtube men ska strax försöka dra mig härifrån och göra mig i ordning lite inför stan och Viola. Om det inte skulle råka bli något med familjen ikväll så vet jag vad jag ska göra iallafall, nödglo på Criminal Minds. Trevlig lördag!