Febriga drömmar.

Ett friskare jag är jag nu efter att äntligen ha fått pencillin efter att ha leget nedbäddad i några dagar med feber och med två atora tonsiller i halsen. Är på bättringsvägen men måste trots att inte halsen har läkt än åka till jobbet imorgon, vill inte förlora alltför mycket pengar den här veckan.

Igår morse vaknade jag någongång mellan fyra och sex och trodde det var morgon, efter en stund i sängen klev jag upp och tvättade av mig och drog på mig träningskläder. När jag därefter gick till soffan såg jag att klockan var drygt sex. Somnade där efter ett snabbt samtal till vårdcentralen, sov av och till fram till åtta. Därefter gick jag i sakta gemak till sjukhuset, fick ta lite prover i arm, finger och hals. Idag fick jag lösa ut mitt recept efter att provsvaren kommit tillbaka, så det blir pencillinkur i 10dagar, väldigt trevligt.

Härom natten eller dagen, har inte haft någon dygnsrytm över huvud taget, satt jag och kollade på Lyxfällan på tv3play och natten som följde drömde jag om virriga feberdrömmar om skulder. Skulderna i mitt fall var inte som de vanliga bank- och kreditkortskulder utan mina skulder som jag hade satt i halsen. Ju ondare jag hade och ju svårare det var att svälja desto mer skulder hade jag. Det var riktigt läkigt, samtidigt låg jag och tänkte på hur tät M:s hals var = hur mycket skulder han hade. Febriga drömmar är av det värsta slaget! Man kan inte riktigt beskriva dem rätt men samtidigt inte förklara varför dem var läskiga, vad huvudet krånglar till det.

M ska åka till Polen tillsammans med sin svåger R och en annan snubbe K på söndagkväll och stannar ett par dagar, de åker mest för att köra igenom Tyskland kan jag tänka mig men det är väl skönt atyt hälsa på sina vänner en snabbis också. Funderar på att göra det samma, hälsa på familj och vänner en snabbis. Åka på måndagskväll och åka tillbaka onsdagmorgon eller tisdagkväll, ska luska ut det lite närmare först. Annars tar jag det i helgen om en vecka.