Strömstad

Jag valde att åka till Strömstad och Mati över helgen. Visst, Mati jobbade igår och gör så även idag och imorgon men det gör inte så mycket, i och med att jag här finner den ro och motivation jag behöver för att få klart både det argumenterande talet och den argumenterande texten. Detta har jag försökt att göra flera dagar i rad hemma men kommer inte längre än att jag måste finna ett ämne och dessutom motivation.

Ämnet till talet kom jag på imorse när jag tittade på tv, oväntat! Men när jag väl kom på det kom orden automatiskt och det blir nog bra till slut. Måste nu bara hitta fakta och som stöder det jag har sagt så jag inte bara rabblar något som jag inte kan stå för och någon lätt kan trycka ner mig för. Nehe, den gubben ska inte gå att göra. Nu behöver jag bara plugga in talet. Något sånär i alla fall, så jag inte får total tunghäfta på måndag... Lite stödord är det enda jag får ha med mig.

Det jag frågar mig är om mina argumenterande uppgifter verkligen är argumenterande. Måste söka runt lite på internet för att få svar, annars får jag ändra om lite.

Ikväll ska jag in till Strömstad med Mati, kika omkring lite. Förhoppningsvis ta några kort. Och förhoppningsvis har jag inte kvar min magknip som jag sitter med just nu. Magen är i total upprorsstämning.