Ont inlägg

Något har hänt med mitt ryggslut, för på vänstra sidan av nedre delen av ryggen, svanken, håller en ihållande smärta igång. Det är en molande smärta som strålar ut i benet, ända ner till knät. Det gör verkligen ont, även när jag ligger och vilar känner jag smärtan dock inte i lika stor utsträckning men ändock - det strålar ner i höften och in i mitten av ryggen. Väldigt konstigt. 

Det är verkligen svårt att förklara hur det känns men att ta sig upp ur soffan där jag ligger just nu är ingen enkel match ska ni veta, att bara slänga ner benen på golvet och ställa sig upp finns finns ju inte på kartan. Nej, jag får ta ett grepp om ryggstödet på soffan och försöka dra mig upp till sittläge och i samband med det försöka få ner fötterna i golvet, otroligt jobbigt... Under mitt arbetspass gick det bra förutom då jag stått eller suttit still ett tag och antingen skulle resa mig och gå eller bara gå vidare, då kändes smärtan och knät vek sig nästan.

Arbetskamraten J. frågade hur det var med mig och jag försökte förklara för honom hur det kändes och efter mina försök till beskrivning av smärta och molande värk sa han att det kunde vara SI-leden eller en nerv som hamnat i kläm i SI-leden. Jag vet inte vad det är och jag har försökt googla lite om vad det är eller vad det kan vara för fel men hittar i princip ingenting om SI-leden förutom att den sitter i höften. En sida handlade om SI-leden men den var alldeles för snårig för att begripa.

Hur som helst, J. är ju utbildad massör men han sa att han inte har den kompetensen till att rätta till det som tros vara fel hos mig. Synd, kan jag ju känna nu eftersom ryggen känns allt annat än hundra och jag är rädd för hur jag ska kunna ta mig upp till jobbet imorgon. För mina problem har ju blivit sämre och sämre allt längre dagen framskridit.

Hoppas att ryggen ska ge med sig precis som den gjorde när jag fick samma bekymmer förra veckan, hoppas och hålla tummarna kan man ju alltid och om inte för att försvinna, iallafall för att ryggen och problemen inte ska bli värre.



Tomtenisse i en julklapp från mamma. Så här nöjd är jag inte nu, nu är jag allt annat än glad...