Ny, annorlunda erfarenhet

Monsterhelgen, världens i särklass längsta arbetshelg någonsin är äntligen över och går nu att skyffla in i något fack i hjärnan som jag inte behöver titta i mer. Sammanfattningsvis kan jag ju bara säga, goa pengar men mindre kul med arbete från 8.30-21.00 tre dagar i rad. Dock hade jag en bra arbetskamrat med mig, så det vägde ju upp lite av det dåliga iallafall...

I fredags impulsbestämde jag och R oss för att övernatta på jobbet, efter varsin snabb vända till stan och tillbaka hade vi allt för en (förhoppningsvis) lyckad kväll, vodka, slödricka, nötter, godis, kortlek, täcken, kuddar och en herrans massa filmer... Måste säga att det kändes väldigt underligt och mysko att befinna sig på sin arbetsplats efter stängning och dessutom under nattetid. Mysko! Vi drack, pratade, tittade på film och sen runt 00.30-1.00 somnade vi i Js lilla tältsäng som två korvar i ett korvbröd. Båda två sjönk/rullade ner i mitten av sängen och där förblev båda liggande då sängen inte var stabil i mitten utan var oerhört mjuk och inåtsluttande. Vaknade dock flera gånger under natten och försökte ta mig ur korvbrödet och "klättra" uppåt väggen jag låg vid istället, fungerade halvdant. Sjönk snabbt tillbaka då jag slappnade av vilket medförde att jag för att försöka hålla mig uppe från korvbrödet genom att spänna mig natten igenom, vaknade då lite då och då av kramp i rumpan - mindre kul. Men jag måste säga att det verkligen var en annorlunda erfarenhet, en kul sådan men inte någon jag tror jag skulle vilja testa igen, i så fall skulle det funnits en riktig säng... Goa erfarenheter!

Ikväll efter jobbet beger jag mig nog av till Karlstad för en natts övernattning och sedan redan dagen efter blir det tillbaka färd, dock inte ensam. Pillan ska med mig och stanna till på söndag, det tycker jag ska bli jättekul, hoppas att även hon tycker det bara. Ska visserligen arbeta onsdag, torsdag och (halva) fredagen men vi får göra saker på kvällarna och i helgen då jag är ledig. Vi har inte planerat något speciellt utan ska väl mer bara vara, jo, vi ska ju till Nordby och julhandla lite julklappar men annars är det inga bestämda planer. Eller, en sak till. Pillan ska få sin julklapp av mig redan nu, hon ska (troligen) bli tatuerad av R och den ska jag ge henne i julklapp istället för att hon ska låna pengar av mig för att göra den. Tycker jag är en bra deal. Något ska hon ju ändå få och då är det lika bra att hon får något som hon verkligen vill ha. Så någon gång i veckan ska vi åka hem till R och låta honom rista upp hennes hud.