Wrap med kasslersallad

Jag försöker komma in i nyttigare matvanor i samband med att jag har kommit i gång med träningen åter igen (oerhörd träningsvärk idag!). Idag komponerade jag ihop en äggvitewrap med hjälp av internet samt en ljummen kasslersallad som fyllning. Det var riktigt gott och mycket mättande.
En stor wrap bestod av 2 äggvitor, 1 msk vetemjöl, en knivsudd salt, peppar och oregano. Detta vispades samman till en fluffig smet som sedan hälldes ut i en stekpanna likt en pannkaka och stektes sedan på medelvärme. Det blev klart riktigt fort, kan det ens ha tagit 30 sekunder per wrapsida. Kasslersalladen bestod av 2 skivor kassler som hade tärnats och 2 små tunt hyvlade morötter samt ½ rödlök, ½ paprika och en liten bit squash som alla var finhackade. Salladsblandningen stektes sedan med salt och peppar och fylldes i den avsvalnande wrapen.
Universitetsveckan har redan tagit slut, En och en halv skoldag var allt för den här veckan. Därför satte jag upp tider då jag kunde jobba alla tre resterande vardagar och redan nu är två bokade. Imorgon ska jag arbeta på en förskola och på torsdag ska jag arbeta i en årskurs 3. Lite roligt är det med variation trots allt, även om det skulle ha varit roligt om jag hade kunnat få vara i en klass i fler dagar än en. Men tusen gånger bättre med jobb lite här och var än ingenting alls. Solklart.